0 producten onthouden. Klik hier voor een overzicht

Over Natuursteenbedrijf Rijssen

Wij zijn een natuursteenbedrijf met al meer dan 17 jaar ervaring op het gebied van natuursteen!
Natuursteenbedrijf Rijssen is leverancier van grafmonumenten. Wij helpen u met het uitzoeken of ontwerpen van een grafmonument of andere gedenkstenen. Het maken van teksten in natuursteen is onze specialiteit. Dit werk doen we ook voor andere steenhouwers die de machines of ervaring missen.
Wij hebben een werkplaats waarin de monumenten worden gemonteerd en geproduceerd, hier wordt ook de tekst door ons aangebracht.
Ook voor het kopen van een urn bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een methode ontwikkeld om urnen te graveren. In vrijwel elk materiaal en model kunnen we een gravure maken.

Als u ons bedrijf bezoekt loopt u eerst door de showtuin waarin vele monumenten staan opgesteld. Dit maakt het eenvoudiger een keuze te maken betreffende materiaal, vormgeving en uitvoering. Vervolgens maken wij met u een ontwerp waarin uw persoonlijke wensen worden verwerkt. Samen zoeken we het lettertype uit en wordt er een lay-out van de tekst voor op het monument gemaakt, zodoende krijgt u een juist beeld van het complete monument.

Onze showtuin is vrij toegankelijk. U kunt er ook buiten openingstijden kijken.